top of page

Tko smo ?

Lead Alike d.o.o. je boutique konzultantska tvrtka specijalizirana za savjetovanje u turizmu i popratnim uslužnim djelatnostima. 

Naše poslovanje temeljimo na čvrstom uvjerenju kako poslovni subjekti u turizmu i ugostiteljstvu trebaju pouzdanog partnera koji će im svojom stručnošću i savjetima pomoći uspješno poslovati u ovom modernom dobu. Dobu u kojem se svijet neprestano mijenja, a potrebe i želje turista i gostiju postaju sve sofisticiranije. Pouzdanog savjetnika koji dijeli njihovu strast za kreiranjem nezaboravnih iskustava i izvanrednih usluga, a koji razumije izazove poslovanja malih i srednjih poduzetnika koji raspolažu ograničenim resursima.

Ne bavimo se promotivnim kampanjama i ne nudimo ih kao magična rješenja nužna za ostvarenje poslovnog uspjeha. 

Ono za što smo zainteresirani jest pomoć "iznutra" – udruživanje snaga s Vama kako bismo Vam pomogli identificirati i riješiti jedinstvene poslovne izazove te uspješno adresirati mogućnosti za daljnji rast poslovanja kroz sustavno unapređenje Vaših usluga.

Pomažemo u definiranju Vaših poslovnih planova i strategija te razvijamo Vaše operativne vještine kako biste mogli iskoristiti potpuni potencijal Vašeg poslovanja.

 

Vjerujemo kako „novo normalno” predstavlja genezu novog razdoblja u turizmu i otvara vrata mnogih mogućnosti kroz adekvatno  (re) definiranje postojećih i novih usluga te unapređenje poslovnih modela usmjerenih ka  daljnjem rastu i razvoju ovog sektora.

 

Ovdje smo kako bismo Vam pomogli iskoristiti novonastale trendove i ostvariti Vaše poslovne ciljeve. Transformirajući pri tome ne samo Vaše poslovanje nego i turizam kao djelatnost. Čineći ga tako boljim za sve – poslovne subjekte i njihove goste.

Zašto postojimo ?

Kreiramo i inspiriramo inicijative usmjerene na stvaranje pozitivnih promjena u turističkom sektoru. Naša ultimativna vizija je transformacija turizma i pozicioniranje Hrvatske u jednu od najpoželjnijih destinacija godinu za godinom.

 

Naša misija je biti moderator pozitivnih promjena te usmjeravati naše partnere u kreiranju vrhunskih usluga  koje će osigurati nezaboravna iskustava za njihove goste te omogućiti dugoročno održivo i profitabilno poslovanje.

Retro%20styled%20golden%20compass%20(sun

NAŠ

Moto

RADOZNALOST  |  JEDNOSTAVNOST  |  NAPREDAK  |  OTVORENOST  |  POŠTOVANJE  |  INTEGRITET

bottom of page